Lifestyle

Netflix-suositukset x 5 – dokkarit, sarjat ja leffat

Onkohan meillä koskaan ollut enemmän aikaa perehtyä Netfixin tarjontaan kuin nyt? Jos siellä on joku muukin kenen on vaikea valita uutta katsottavaa, kokosin tähän nyt mun tämänhetkiset Netflix-suositukset – viisi sarjaa, dokumenttia ja leffaa jotka olen tässä lockdownin aikana katsonut joko ensimmäistä tai sitten, kröhöm, toista kertaa. Leffojen listaaminen muuten todella hankalaa, en yleensä koskaan katso niitä. Voiko sanoa inhoavansa leffoja? No voi. En yleisesti ottaen tykkää. Ne ovat pitkiä ja blah. Pitäydyn jatkossakin siis sarjoissa ja dokkareissa, eivät kestä liian kauaa per jakso – mutta niitä jaksoja jaksan kyllä sitten katsoa vaikka päivän putkeen…

Ensiksi täytynee kertoa, millaisista sarjoista pidän tai en pidä, niin tiedät kannattaako näitä vinkkejä kokeilla. En pidä oikeastaan lainkaan liiasta jännityksestä, rikoksista tai väkivallasta, en jaksa vapaa-aikaani tällaisten parissa käyttää. En ole koskaan myöskään katsonut Game of Thronesia, ei vain pienimmissäkään määrin kiinnosta. Pidän sen sijaan sarjoista joista tulee hyvä mieli, joissa ei tapahdu hirveästi ja joissa ikään kuin vain elellään sitä elämää – monen mielestä siis ne maailman tylsimmät sarjat ovat juuri niitä joiden pariin hakeudun. Tykkään myös hieman erilaisimmista jutuista, yliluonnollisuus on ok jos se tehdään huumorilla – kuten The Good Place.

Mutta tässä siis joitain tällä hetkellä Netflixin tarjonnasta löytyviä ohjelmia joista olen tykännyt, syystä tai toisesta.

Dokumentit

Morgan Freeman: Monet jumalat

Minimalism

What the Health

Rotten

Kohtalon tyttäret

Luontodokumentit

A Plastic Ocean

Valolla kirjoitettu

Katoavaa korallia etsimässä

Mission Blue

Terra

Sarjat

Unorthodox

The Crown

The Good Place

Chesapeake Shores

Virgin River

Reality

The Circle: Brazil

Kotihotellikisa

Loma-asunnot loistokuntoon

Huippumaskeeraja haussa

Asunto ilman lainaa

Leffat

Herkullinen elämä

Grace of Monaco

Eat, Pray, Love

Mamma Mia 1 & 2

Sense and Sensibility

Seuraavana listalla

Shtisel

Ja mitä muuta? Ehdota mulle katsottavaa!!

%d bloggaajaa tykkää tästä: