design_by_kieto
Lifestyle

Design by KIETO – maailman kauneimmat korvakorut

Sain vihdoin tänään, viikon odottelun jälkeen, mieluisaa postia. Tilasin Weecosin kautta Design by KIETO -korvakorut jotka näin ohimennen Instagramin feedissä – ja minuuttia myöhemmin olin tilauksen maksanut. Sillä en koskaan ollut nähnyt niin upeita korviksia enkä malttanut odottaa, ovatko ne luonnossakin yhtä kauniit. Ja ne ovat!

Design by KIETO on itse asiassa joensuulainen kuvittaja Annika Hiltunen – sekä hänen miehensä, lapsensa ja mikä parasta, kissansa. Korut on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista eli ne eivät paina käytännössä mitään, ei korvalehteä eikä mieltä, sillä koivuvaneri on ekologinen materiaali jonka käyttö ei aiheuta tunnontuskia meistä kellekään.

Käy tutustumassa tuotteisiin joko KIETO:n omilla sivuilla tai Weecosin sivuilla, molemmissa näitä ihania Rauha-korviksia on tällä hetkellä myynnissä. Joudun ehkä vielä ketut tilaamaan, ne ovat myös aivan uskomattoman kauniit… Ja ehkä jonkin kukan… marjan…

Design by KIETO
Design by KIETO

Nyt jos koskaan on hetki tukea suomalaisia pienyrittäjiä jos jotain aikoo ostaa. Tämä oli itselleni vähän ikäänkuin synttärilahja, joten en tuntenut suurta syyllisyyttä rahankäytöstäni. Ja toisaalta taas, nyt tiedän että tämä raha meni vuorostaan Annikan ja perheensä käyttöön, joten voin nukkua hyvin mielin.

Tämä aika on varmasti meistä jokaisen saanut katselemaan tarkemmin omaa rahankäyttöään. Olemme kenties havahtuneet siihen, että jos oikeasti tämä tilanne jatkuisi pitkäänkin, ei säästöön kertyneet varat kenties enää riittäisikään. Mutta jotain pientä jos haluaa itselleen silloin tällöin suoda, on se tietysti aina parempi tehdä niin, että siitä yksityisyrittäjä hyötyisi. Monet ovatkin jo ostaneet esimerkiksi lahjakortteja pienyrittäjiltä myöhemmin käytettäviksi, ja tämä onkin ihana idea. Itse päädyin tähän ja olen aivan älyttömän tyytyväinen ostokseeni – ostan mitään itselleni todella harvoin joten pelko siitä, että ostos ei miellytä, on todella kasvanut suureksi. Mutta nyt ei todellakaan pelkoa tämän suhteen, en malta olla ihastelematta näitä kauniita korviksia!

Kuten KIETO:n sivulla ihanasti todetaan,

”Sillä niin eräs ihan tavallinen Hiltunen asian tuumi: miksi säästää ihanimmat, värikkäimmät ja näyttävimmät korut ja asusteet vain niitä harvoja juhlahetkiä varten? Kadotetaan se ohjekirja, jossa sanotaan että arjen täytyy olla harmaa ja että meitä varten on olemassa muotti, johon pitäisi mahtua.”

%d bloggaajaa tykkää tästä: